Nu har du muligheden for at præge og støtte lokale projekter og initiativer, når en ny ‘Lokal Aktionsgruppe’ – LAG Fjordlandet – ser dagens lys. Du kan nemlig blive en del af bestyrelsen og være med til at udvikle erhverv, iværksætteri og bosætning i lokalområdet.

LAG Fjordlandet holder stiftende generalforsamling den 21. juni kl. 19-21 og søger erhvervsdrivende, som har lyst til at være en del af bestyrelsen.

Bestyrelsen skal på vegne af EU uddele 2,5 mio. kroner årligt, der skal støtte erhvervsudvikling, iværksætteri, oplevelsesøkonomi og bosætning lokalt. Det kræver en dygtig bestyrelse med de rette kompetencer – måske er det dig?

LAG Fjordlandet dækker både Frederikssund og Lejre Kommuner, og der skal derfor vælges en erhvervsdrivende/virksomhedsrepræsentant fra hver kommune.

14/6: Hør mere på webinar

Hvis det lyder interessant, kan du i første omgang høre mere om bestyrelsesarbejdet – og hvad LAG er for en størrelse – til et webinar på tirsdag den 14. juni kl. 19-20.

Her fortæller Flemming E. Larsen, som er formand for LAG Midt-Nordvestsjælland, om, hvad LAG er for noget, og hvad det er for en opgave at sidde i bestyrelsen og dele penge ud på vegne af EU.

Du kan læse om webinaret og tilmelde dig her: https://www.lejre.dk/erhvervsliv/nyheder/webinar-bestyrelsesarbejdet-i-en-lokal-aktionsgruppe/

21/6: Stil op på den stiftende generalforsamling

Den nye, lokale aktionsgruppe (LAG Fjordlandet) forventes at uddele støtte på godt 12,5 mio. kr. i perioden 2023-27.

Som forening udnytter LAG lokalkendskab og lokale netværk til at gennemføre lokale strategier og innovative projekter. I bestyrelsen skal der sidde repræsentanter for virksomheder, lokale borgere, foreninger og offentlige myndigheder.

Hvis du brænder for at være med til at udvikle erhverv, iværksætteri og bosætning i Fjordlandet, så sæt dit præg på udviklingen, når der er stiftende generalforsamling den 21. juni kl. 19-21.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.lejre.dk/nyheder/nyheder/2022/maj/vaer-med-til-at-praege-den-lokale-udvikling-i-fjordlandet/

Se indkaldelsen til den stiftende generalforsamling her.

Se eksempler på projekter og initiativer, der tidligere har modtaget LAG-støtte, her.