Erhvervsservice

I Frederikssund Erhverv yder vi professionel erhvervsservice i form af en bred vifte af indsatser. Det sker i tæt samarbejde med Frederikssund Kommune, Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervsstyrelsen.

Uanset om du har en god idé, som du ønsker at gøre til forretning, eller om du allerede er godt i gang med din virksomhed, så tilbyder og formidler vi personlig og uvildig sparring.

Du har også mulighed for at tage direkte kontakt til vores tætte samarbejdspartnere herunder.

Frederikssund Kommune har fokus på at skabe de bedste rammer for eksisterende og nye virksomheder. Læs mere om kommunens egen erhvervsservice her. Du kan kontakte Erhvervskonsulent Sune Kohl Bomholt Rasmussen på e-mail: skbra@frederikssund.dk

Jobcenter Frederikssund: Jobcenteret hjælper dig og din virksomhed med at finde potentielle medarbejdere, der lige nu er ledige på arbejdsmarkedet, de kan rådgive dig om mulighederne for at forebygge og fastholde medarbejdere i forbindelse med sygdom og/eller nedsat arbejdsevne, samt hjælpe dig med en lang række muligheder for at ansætte arbejdskraft med forskellige tilskudsordninger. Få mere information her

Erhvervshus Hovedstaden / Copenhagen Business Hub tilbyder gratis, uvildig 1:1 sparring til startups, iværksættere samt etablerede virksomheder i Region Hovedstaden. Du kan få ny viden og værktøjer gennem workshops, events og dybdegående programforløb. Mulighederne er mange – og gratis. Du kan hente mere information her.

Erhvervsstyrelsen tilbyder adgang til den fælles offentlige, digitale platform Virksomhedsguiden. Her kan du finde viden og værktøjer, der hjælper dig i forbindelse med opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Platformen indeholder en stor mængde viden – f.eks. temaområder, der er vigtige for dig at forholde sig til som selvstændig samt en tjekliste med 12 punkter, du bør være opmærksom på, når du starter virksomhed.

Få mere info

Du kan kontakte vores konsulent, Pernille Krogh, hvis du har brug for mere information om dine muligheder for professionel erhvervsservice gennem os og/eller vores samarbejdspartnere.