Samarbejdspartnere

I Frederikssund Erhverv samarbejder vi med mange eksterne aktører og organisationer. Vi er aktive i en række fora og skaber adgang til regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere og netværk for erhvervslivet i Frederikssund Kommune.

Vi er de lokale virksomheders indgang til det samlede erhvervsfremmesystem og hjælper din virksomhed med at formidle kontakt og/eller møder med relevante aktører. Du kan se vores primære samarbejdspartnere herunder.

Frederikssund Kommune prioriterer erhvervslivet højt. Her er plads til og brug for både store og små virksomheder. ErhvervPlus er din virksomheds indgang til Frederikssund Kommune, når du har brug for råd og vejledning i forbindelse med byggesager, miljøaffald, køb af offentlige grunde/bygninger med mere. Du kan finde flere oplysninger samt kontaktinfo her.

Erhvervshus Hovedstaden – også kaldet Copenhagen Business Hub – er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden og forvalter en del af den statslige erhvervsfremmeindsats. Alle virksomheder i Region Hovedstaden kan gratis få uvildig, specialiseret vejledning skræddersyet til deres specifikke behov, drømme og udfordringer. Få mere information her.

Øvrige samarbejdspartnere

Dansk Industri
Copenhagen Capacity
Teknologisk Institut
TekTanken / Naturvidenskabernes Hus
State of Green
Invest in DK
We Build Denmark
Gate21
RegLab
Realdania
Molio
DI Dansk Byggeri
SMVdanmark
Dansk Erhvervsfremme
Greater Copenhagen
U/NORD
Frederikssund Gymnasium
TEC
SOSU H
KEA Københavns Erhvervsakademi
Maskinmesterskolen
DTU Danmarks Tekniske Universitet
Metalskolen
KP Københavns Professionshøjskole
Orange Makers
Praktisk & Co.
KlimaZirkus
Innovation Lab