BLIV MEDLEM AF FREDERIKSSUND KOMMUNES STÆRKESTE ERHVERVSNETVÆRK

Som medlem af Frederikssund Erhverv støtter du op om det lokale erhvervslivs udvikling. Du får blandt andet adgang til en række spændende arrangementer, faglige netværk og en lang række ydelser, der bidrager til din virksomheds vækst og udvikling.

I Frederikssund Erhverv dækker vi det samlede erhvervsliv i Frederikssund Kommune, uanset om din virksomhed ligger i Skibby, Frederikssund, Slangerup eller Jægerspris.

Vores medlemmer er fra alle brancher og spænder fra de største arbejdsgivere med flere end 500 ansatte til en lang række små og mellemstore erhvervsdrivende.

Det får du ud af dit medlemskab:

Vi afholder løbende en række, værdiskabende arrangementer for vores medlemmer.

Nogle står vi selv for, andre afholdes sammen med vores samarbejdspartnere, for eksempel Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Industri, Dansk Erhvervsfremme og Frederikssund Kommune.

Arrangementerne er for det meste gratis at deltage i som medlem.

Vi arbejder målrettet på at sikre alle lokale virksomheder de bedst mulige betingelser for at drive og udvikle deres virksomhed i Frederikssund Kommune.

Erhvervslivet skal have gode rammevilkår, for kun sådan skaber vi et stærkt og attraktivt erhvervs- og handelsliv – til glæde for hele lokalsamfundet.

Vi er erhvervslivets talerør over for en række aktører – lokalt, regionalt og nationalt.

Uanset om det gælder kommunen, Christiansborg, lønmodtagerorganisationerne, Region Hovedstaden, arbejdsgiverforeningerne eller andre relevante aktører, så varetager vi altid det lokale erhvervslivs interesser.

Frederikssund Erhverv er Frederikssund Kommunes største erhvervsnetværk.

Vi faciliterer en række faglige netværk, som er åbne for vores medlemsvirksomheder. Netværkene har fokus på fælles sparring om erfaringer, viden og problemstillinger indenfor et specifikt område. Se de aktuelle netværk her.

I Frederikssund Erhverv arbejder vi struktureret på at sikre relevant arbejdskraft til erhvervslivet. Vi sætter fokus på uddannelse og opkvalificering – samt på de kompetencer, der vil blive efterspurgt på fremtidens arbejdsmarked.

Indsatsen sker via et tæt samarbejde med Frederikssund Kommune, erhvervslivet og ikke mindst uddannelsesaktørerne.

BLIV MEDLEM

  • Skriv hele webadressen (https://www.minhjemmeside.dk)
  • Max. file size: 5 MB.