Det er vist aldrig set før! Den kendte rapper og ordekvilibrist Per Vers leverede tirsdag sin lyriske fortolkning af ‘Frederikssundmodellen’ for skole-virksomhedssamarbejde – på vanlig stilsikker vis. Se videoen længere nede i artiklen.

Per Vers leverede sin strømlinede ordstrøm på en stor konference om skole-virksomhedssamarbejde hos Novo Nordisk på Tuborg Havnevej. Det var Naturvidenskabernes Hus, Dansk Industri og Kommunernes Landsforening, som stod bag konferencen, hvor ‘Frederikssundmodellen’ var den fremhævede case over for en lang række aktører fra erhvervslivet, skolerne og kommunerne.

Konferencen blev afholdt, fordi vi i Danmark frem mod 2030 vil opleve stor mangel på arbejdskraft inden for de naturvidenskabelige og tekniske fag, og derfor sætter virksomheder og kommuner ind for at styrke interessen blandt de danske børn og unge.

Det er nemlig afgørende, at flere børn og unge får øjnene op for naturvidenskab, teknologi, IT og håndværk, hvis vi vil sikre mere arbejdskraft i fremtiden. Den indsats var konferencen hos Novo Nordisk et led i.

Se Per Vers rappe om Frederikssundmodellen her