Tirsdag den 27. april afholdte vi årets generalforsamling i Frederikssund Erhverv online på videoplatformen Zoom. Vi krydrede arrangementet med et virtuelt medlemsmøde under temaet Er der lys for enden af tunnelen. Det hele blev sendt LIVE fra MakerVærket på Campus Frederikssund.

I “anden halvleg”, som medlemsmødet udgjorde, talte fremtidsforsker Liselotte Lyngsø med tre lokale virksomhedsledere om de massive forandringer, som det seneste år med pandemien har forårsaget – på godt og ondt.

Vi fik spændende indsigt og en række interessante betragtninger på de erhvervsrelaterede forandringer, trends og muligheder, som er affødt og accelereret af coronaens indtog.

Tak til Liselotte Lyngsø og deltagerne i panelet: Henrik Støwer Petersen, CEO i Mountain Top Denmark, Annette Kobberup, Executive Vice President i CO-RO A/S og Thomas Gottlieb, indehaver af Anlægsgartner Gottlieb.

Havde du ikke mulighed for at deltage i gårsdagens arrangement, kan du se en optagelse af arrangementet herunder.

Tidskoder

Du kan spole i optagelsen, hvis der er en specifik del, du ønsker at se. Tidskoderne er her:

Generalforsamling: 00:00​-28:30​
Formandens beretning: 00:52​-18:35​
Virtuelt medlemsmøde: 30:40​-1:44:04​

NB: Da det er en optagelse fra Zoom, er videokvaliteten ikke prangende – og på grund af tekniske udfordringer mangler de første par minutter af arrangementet.