De gjorde det i 2019. Nu har de gjort det igen i 2021.

Bautahøj Kursus & Konferencehotel er tilbage øverst på tronen som Danmarks bedste konferencecenter.

Den fornemme pris er tildelt på baggrund af evalueringer fra de mange tusind gæster, der hvert år deltager i møder, kurser og konferencer hos de omkring 100 partnere i branchesammenslutningen Danske Konferencecentre, som står bag kåringen som Årets Konferencecenter.

Til Danske Konferencecentres hjemmeside siger Bautahøj-direktør Jakob Buus:

“Prisen betyder mere end jeg lige kan sætte ord på især i en svær tid som nu, hvor vi længe har skullet grave dybt for at holde humøret oppe. Det er en kæmpe opmuntring og energiindsprøjtning til mit team på Bautahøj. Vi var meget overrasket, da vi vandt prisen i 2019, og det gav os et kæmpe selvtillidsboost. Det helt specielle ved prisen er netop, at den er baseret på mødegæsternes evalueringer. Vi er meget ydmyge og taknemmelige for titlen, de andre nominerede til prisen er virkelig dygtige”.

I de evalueringer, der ligger til grund for kåringen, fremhæver gæsterne blandt andet Bautahøjs smukke beliggenhed i det nordsjællandske fjordland, masser af plads og lys, service i topklasse, den gode forplejning og de bæredygtige initiativer med specifik fokus på 5 af FN’s 17 Verdensmål.

Du kan læse flere detaljer om kåringen her.

Vi ønsker Bautahøj kæmpestort tillykke!

Foto: Danske Konferencecentre.