Et nyt koncept målrettet mod lokale lærlinge rulles ud i Frederikssund Kommune som det første sted. Det er KOSTBART og Foreningen Maker, der i marts måned afholder prototypesaloner for lærlinge i MakerVærket på Campus Frederikssund.

Det nye lærlingenetværk i form af tre “prototypesaloner” er et forløb for 25 lokale lærlinge, hvor fokus er på grøn innovation og nye løsninger for egen virksomhed – koblet med værktøj og teknologier.

De udvalgte lærlinge mødes i 3 x 3 timer i marts måned i MakerVærket, hvor de opnår ny viden, skærpede kompetencer og hands-on prototyping med digitale fabrikationsteknologier. Og så får de desuden netværket med andre lokale lærlinge.

Hvornår?

De 3 første onsdage i marts 2023 fra 12.00 – 15.00 med fuld forplejning.

Hvem?

25 pladser til lærlinge og elever efter først-til-mølle.

Forpligtelser

Du kan tilmelde op til 5 lærlinge (i alderen 16-30 år).

Din virksomhed kan også deltage til afslutningen på forløbet den 15. marts 2023 og høre lærlingenes idéer og se deres prototyper.

Den eneste udgift for jer som virksomhed er den tid, som I og jeres lærlinge investerer i projektet.

Tilmelding

Tilmeld jeres lærlinge ved at skrive til Kirstine Kolling Hansen – projektleder på KOSTBART – på kirstine@maker-effekt.dk.

Bemærk, at deadline allerede er fredag den 10. februar 2023!

Der er altså fortsat mulighed for, at din virksomhed og jeres unge medarbejdere kan få glæde af de første 3 “kostbare” prototypesaloner, hvis I melder jeres interesse ind nu!

Partnere i projektet er Frederiksund Kommune, Tuborgfondet, MakerVærket og Frederikssund Erhverv.