Et nyt medlem har meldt sig ind i Frederikssund Erhverv. Denne gang kan vi sige varmt velkommen til: Lotte Fuhr Kommunikation & Coaching

Lotte Fuhr Kommunikation & Coaching er en konsulentvirksomhed, hvor indehaver Lotte er soloselvstændig. Hun har tidligere været medlem af Frederikssund Erhverv.

Virksomheden arbejder både med business coaching og personlig coaching, der ofte tager udgangspunkt i følelsesmæssig intelligens – også er kendt under betegnelsen EQ (emotionel intelligens). Lotte er certificeret til at udføre og give feedback på EQ-i-tests.

Emotionel intelligens refererer til evnen til at forstå, udtrykke og regulere ens egne følelser samt at kunne opfatte og reagere på andres følelser på en passende måde. Det er også evnen til at anvende følelsesmæssig information i ens egne refleksioner, beslutningstagning og kommunikation. I arbejdslivet kan vi bruge EQ til bl.a. personlig udvikling, lederudvikling, medarbejderudvikling, coaching, teameffektivitet og træning i emotionelle og sociale kompetencer.

Ud over coaching arbejder Lotte også med kommunikationsopgaver for små og mellemstore virksomheder. Opgaverne er blandt andet facilitering af møder eller workshops. Desuden skriver Lotte tekster til hjemmesider og sociale medier.

Du kan læse mere om Lotte Fuhr Kommunikation & Coaching her.

Velkommen til Frederikssund Erhverv!