Et nyt netværk har set dagens lys. Erhvervsnetværk Fjordlandet vil give det lokale erhvervsliv mulighed for at netværke på tværs med virksomheder fra hele Frederikssund Kommune.

Netværket bliver et tilbud, som skal samle virksomhederne 10 gange om året og føre til endnu mere samarbejde og samhandel på kryds og tværs af byerne. Det eneste, det kræver, er et medlemskab af Frederikssund Erhverv.

”Vi synes, at der har manglet et tværgående erhvervsnetværk for de lidt mindre virksomheder, som alle kan deltage i uanset postnummer. Det er også den melding, vi har fået fra flere af vores medlemmer. Vi tror, at der ligger et uforløst potentiale i at dele viden og erfaringer samt handle mere med hinanden internt i kommunen”, fortæller Finn Møller fra Frederikssund Erhverv.

Erhvervsnetværk Fjordlandet skal dog ikke erstatte de eksisterende, lokale netværksmuligheder, lyder det samtidig:

”Det er vigtigt at slå fast, at vi ikke ønsker at udkonkurrere de netværk, der allerede findes i kommunen. De skal endelig blive ved med at skabe værdi lokalt, men vi vil meget gerne tilbyde et erhvervsnetværk, der favner bredere og kan skabe værdi for flere virksomheder”, siger Finn Møller.

Bag Erhvervsnetværk Fjordlandet står Frederikssund Erhverv samt indehaverne af virksomhederne Usafe ApS, 3D Infill og Simpel Førstehjælp, der ligger i henholdsvis Jægerspris, Slangerup og Skibby.

Klare fordele for de mange mindre virksomheder

Ideen om et nyt, tværgående erhvervsnetværk er ikke ny, men det er først nu, at omstændighederne har været de rette til at starte netværket op. Ikke mindst på grund af opbakningen fra de tre lokale virksomheder, der lige som Frederikssund Erhverv er medstiftere af netværket.

”Som mindre virksomhed har jeg savnet et bredt erhvervsnetværk i vores kommune, hvor vi kan mødes på tværs af bygrænser og brancher. Jeg er glad for, at Frederikssund Erhverv har sagt ja til at starte Erhvervsnetværk Fjordlandet op, og jeg tror helt klart på, at det bliver en succes. Jeg kender i hvert fald en del mindre virksomheder, som sagtens kan se klare fordele ved at netværke og samarbejde mere med deres erhvervskolleger”, lyder det fra Joan Bernholm fra Usafe ApS.

10 netværksmøder om året – gratis intromøde fredag den 7. juni

Erhvervsnetværk Fjordlandet er som udgangspunkt for de mindre virksomheder (1-9 ansatte), men alle virksomheder i lokalområdet er dog velkomne til at deltage.

På netværksmøderne bliver deltagerne præsenteret for brugbar viden med varierende temaer fra forskellige eksperter, samtidig med at de kan dele erfaringer, opbygge værdifulde relationer samt sparre og netværke med ligesindede.

Erhvervsnetværk Fjordlandet mødes 10 gange om året (juli og december springes over). Netværksmøderne afholdes fast den første fredag i måneden fra kl. 7.15-9.00. Der vil blive tilbudt kaffe, te, kildevand og let morgenmad (f.eks. en croissant).

Interesserede virksomheder kan deltage gratis i et intromøde fredag den 7. juni fra kl. 7.15-9.00 i Frederikssund Idrætsklub på Kalvøvej 9 i Frederikssund.

Du kan tilmelde dig til intromødet og læse mere om netværket her.

Foto øverst: De fire stiftere af Erhvervsnetværk Fjordlandet er Frederikssund Erhverv, 3D Infill, Usafe ApS og Simpel Førstehjælp. Her repræsenteret ved henholdsvis Finn Møller, Marlene Laura Jørss, Joan Bernholm og John Petersen.