Frederikssund Erhverv har gennem årene været involveret i adskillige projekter, hvor grøn omstilling og bæredygtighed har været omdrejningspunkterne. Nu styrkes den indsats med ansættelsen af miljøingeniør Kristian Karnov.

Kristian Karnov er 31 år gammel og startede i Frederikssund Erhverv den 20. september. Han blev uddannet som miljøingeniør i 2019 fra DTU. Dermed kommer han til Fjordlandet sprængfyldt med ny viden og relevante, faglige kompetencer inden for det grønne område.

”Vi er meget glade for at kunne tilknytte Kristian, som er en dygtig fyr med en faglig baggrund, der er vældig interessant set med erhvervslivets briller. Vi ved, at den grønne omstilling fylder mere og mere hos de lokale virksomheder, og den udvikling er vi nu endnu bedre gearet til at understøtte”, siger direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen.

Selv er Kristian Karnov glad for at blive tilknyttet det lille udviklingsteam i Havnegade, som har fingeren på pulsen og er tæt på de lokale virksomheder.

”Når man kommer udefra, er det tydeligt, at Frederikssund Erhverv spiller en vigtig rolle for det lokale erhvervsliv. Jeg er glad for, at det nu er mig, der skal løfte den grønne omstilling endnu højere op på dagsordenen – og jeg ser en reel mulighed for at flytte noget lokalt på det område”, lyder det fra Kristian Karnov.

For virksomheder i alle brancher og i alle størrelser er der ingen vej udenom – den grønne omstilling er ifølge Kristian Karnov kommet for at blive.

”Der er ingen tvivl om, at alle virksomheder er nødt til at kigge på sig selv og lægge en plan for, hvordan de bedst muligt og hurtigst muligt kan omstille sig og blive mere grønne. Det er allerede et konkurrenceparameter i mange brancher, og i fremtiden bliver det i stigende grad vigtigt at drive en bæredygtig virksomhed. Vores opgave bliver så – sammen med erhvervslivet – at gøre omstillingen så smidig og økonomisk fordelagtig som mulig”.

Hvis din virksomhed er i gang med den grønne omstilling – eller skal til det – så kan Kristian Karnov allerede nu kontaktes. Han kan f.eks. hjælpe med teknisk vejledning til de virksomheder, der planlægger at øge fokus på bæredygtighed, nedbringelse af CO2-udledning, ressourceforbrug med videre.

Kristian Karnov kan fanges på kk@frederikssunderhverv.dk eller på tlf. +45 51514187.