I Frederikssund Erhverv har vi netop udgivet en ny “greenpaper”. Det er en digital brochure med information og lokale videocases, som skal inspirere flere virksomheder til at tage fat på den grønne omstilling – eller til at tage de næste skridt, hvis man allerede er i gang.

I brochuren kan virksomheder og andre interesserede blandt andet læse om grøn strategi, grønt regnskab, bæredygtighedskommunikation, erhvervsaffald og Grøn Kickstart. Der er også inspirerende videocases med fire lokale virksomheder.

“Vi kan tydeligt mærke, at der er voldsomt stor interesse for den grønne omstilling hos virksomhederne. Derfor er det også et markant indsatsområde for os i Frederikssund Erhverv, og vi ser denne “greenpaper” som en del af den indsats. Brochuren er et inspirationsværktøj, som forhåbentlig kan få flere til at tage den grønne udfordring op – for konkurrencedygtighedens og klimaets skyld, siger Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv.

Se greenpaper-brochuren her:

https://www.sebrochure.dk/Frederikssund-Erhverv_Gron-omstilling/WebView/

Bemærk, at brochuren kun findes i en digital udgave. Da den omhandler grøn omstilling, har vi valgt ikke at trykke den.

KAELS fra Slangerup er en af fire lokale virksomheder, der figurerer i brochuren om grøn omstilling. Du kan se deres videocase herover.