Camilla Hohle, som er kandidat i By, Bolig og Bosætning fra Aalborg Universitet i København, er ny udviklingskonsulent i Frederikssund Erhverv. Her skal hun arbejde med bymidteudvikling og bosætning.

I forbindelse med afslutningen på hendes kandidatuddannelse var Camilla i praktik i Frederikssund Erhverv i tre måneder. Praktikperioden forløb ganske glimrende – faktisk så godt, at Camilla Hohle nu er blevet fastansat som udviklingskonsulent fra den 1. september.

”Jeg er rigtig glad for at blive tilknyttet Frederikssund Erhverv som fast medarbejder. Indsatsområderne med at udvikle bymidterne og styrke bosætningen bliver virkelig spændende at tage fat på, og jeg glæder mig til at omsætte min viden til praksis og hjælpe alle de relevante aktører”, siger Camilla Hohle.

Camilla skal som nævnt primært fokusere på bosætningsindsatsen, herunder bymidteudvikling, dataindsamling, arbejdskraftudvikling og markedsføringsaktiviteter. Desuden skal hun også hjælpe med puljeansøgninger, så der forhåbentlig kan rejses fondsmidler til de forskellige indsatser.

Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv, er også glad for ansættelsen:

”Vi er glade for, at det er lykkedes os at kapre Camilla, som helt sikkert bliver en stor gevinst for os i forhold til arbejdet med bymidteudvikling og bosætning. Camilla har fra starten af vist rigtig gode evner til lynhurtigt at sætte sig ind i sagens kerne og komme med konstruktive løsningsforslag. Desuden kommer med den nyeste, faglige viden på området”, lyder det fra Peter Bo Andersen.

Camilla Hohle er 28 år gammel og bor i Virum med sin kæreste og deres barn på 2 år. I Frederikssund Erhverv kan hun fanges på cvh@frederikssunderhverv.dk.