Et stenkast fra gågaden i Frederikssund har et nyt, lokalt kontorfællesskab set dagens lys. Det er NIMA Ejendomme, der på anden sal af Ny Østergade 7 har indrettet otte flotte kontorer.

Kontorfællesskabet er målrettet mindre selvstændige som for eksempel konsulenter, psykologer, kiropraktorer eller coaches. Det fortæller Cecilie Viuff fra NIMA Ejendomme:

”Vi oplever, at der er efterspørgsel på flere erhvervslokaler i Frederikssund særligt fra de små erhvervsdrivende. Derfor valgte vi at renovere det tidligere advokatkontor (Herbst Thoregaard Advokater, red.), så det nu fremstår stilrent og moderne. Vi har underskrevet to lejeaftaler allerede, og vi håber på at få udlejet de resterende seks kontorer i de kommende måneder”.

Det nye kontorfællesskab er indrettet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Alle lokalerne er for eksempel lydreducerede og i lyse farver med flot lysindfald gennem store vinduer.

Der er desuden inkluderet p-licens, elevator, fælles køkkenfaciliteter, toilet med bad, mødelokale og venteværelse ved indgangen, hvilket alle lejere naturligvis kan benytte sig af.

”Plug and play-løsning, hvis man mangler et kontor”

”Bygningen er opført i gode materialer, og der har været passet godt på lokalerne, så vi synes, at det er blevet et rigtig pænt og attraktivt sted at drive sin virksomhed fra. Det er sådan set en plug and play-løsning, hvis man er selvstændig og mangler et kontor. Og så ligger det jo meget centralt i forhold til gågaden og stationen”, siger Cecilie Viuff.

De otte kontorer varierer i størrelse fra 10 m2 til 37 m2. Der er rummelige arbejdsområder med plads til behandling af klienter eller flere skriveborde og mindre kontorer velegnet til 1-2 ansatte.

Kontorfællesskabet har adgang via trapper i hver ende af bygningen samt via elevator. Lejemålet ligger øverst i bygningen, hvilket giver et godt lysindfald og flot kig ud over Frederikssund by – og så har man heller ingen overbo.

Du kan læse mere om det nye kontorfællesskab her.