Tirsdag den 23. januar afholdte vi nytårskur og afskedsreception med fuldt hus. Sammen med +100 deltagere fik vi sagt behørigt farvel og TAK til Peter Bo Andersen, som efter næsten 17 års tro tjeneste er stoppet som direktør i Frederikssund Erhverv.

Arrangementet blev afholdt på Restaurant Toldboden; et stenkast fra kontoret i Havnegade, hvor Peter har slået sine folder og nået en lang række milepæle som erhvervsdirektør gennem mange år.

Dagen bød på flotte taler, hvor Peter fik mange – og fortjente – rosende ord med på vejen. Det var derfor en rørt, afgående erhvervsdirektør, der til sidst tog ordet og takkede sine medarbejdere og en lang række samarbejdspartnere fra virksomheder, kommune, udviklere og organisationer.

Fra teamet i Havnegade skal der lyde følgende hilsen:

Peter, tusind tak for din store indsats, din væremåde som chef og din varme personlighed. Det har hver eneste dag været en ære og en fornøjelse at arbejde under din ledelse. Du har givet os frihed under ansvar, rum til kreativitet og generelt stor tiltro, men også tydelige krav om at kunne levere, når der skal leveres.

Du har været en højt værdsat sparringspartner og “bonusfar” for os medarbejdere. Vi har udviklet os som individer og organisation på grund af dig. Din betydning kan ikke overdrives. Vi kommer til at savne dig, men med det stærke fundament, du har skabt i FE, kommer fremtiden til at se lys ud igen.

Vi glæder os til den 9. februar, hvor vi kommer på besøg og siger ordentlig farvel!

TAK FOR 17 FORRYGENDE ÅR, PETER!

Tidligere formand i Frederikssund Erhverv, André Wilhelmsen, tog ordet under nytårskuren og understregede blandt andet, at ambitionsniveauet er hævet markant, samt at der er sket utrolig meget positivt i området siden 2007, hvor Peter Bo Andersen tiltrådte.

Borgmester Tina Tving Stauning holdt en flot tale, hvor hun takkede Peter Bo Andersen for den store indsats og anerkendte ham for at have haft en vigtig finger med i spillet i mange milepæle i Frederikssund Kommune gennem hans 17 års ansættelse – ikke mindst på infrastrukturområdet.

Tidl. borgmester i Frederikssund Kommune, Ole Find Jensen, takkede også Peter Bo Andersen for hans store indsats og for det gode samarbejde. Det var i Ole Finds æra som borgmester, at Peter blev ansat (i 2007).

På “talerstolen” var også Michael Tøgersen, formand for udvalget Job, Erhverv og Kultur i Frederikssund Kommune. Tøgersen, som tidligere har været formand for Frederikssund Erhverv, roste blandt andet Peter Bo Andersen for hans sans for interessevaretagelse og for hans stærke relationer til diverse beslutningstagere, f.eks. på Christiansborg.

Hen mod afslutningen af afskedsreceptionen på Restaurant Toldboden tog Peter Bo Andersen selv ordet og takkede en række mennesker og organisationer, som han har nydt at samarbejde med gennem 17 år. Her var der fugtige øjenkroge flere steder i lokalet.

Der blev kvitteret for Peters afsluttende tale med en lang, stående klapsalve.

Til allersidst tog byrådspolitiker Jesper Wittenburg (S) ordet og roste Peter for hans evne til at samarbejde bredt – også med kulturlivet. Wittenburg sluttede af med at guide deltagerne i 3 x “vikinge-hil”.