Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed?

Du har allerede styr på det grundlæggende som virksomhedsform og registrering, bogføring, moms og skat. Du er nu klar til at få kunder i butikken. Få hjælp til det på workshoppen IværksætterSUCCES.

Hvem kan deltage?

IværksætterSUCCES er målrettet dig, der har en gennemtænkt idé og et CVR-nummer, men skal bruge mere viden og værktøjer til at komme godt i gang med at vækste din virksomhed.

Hvad kan du forvente?

Du vil blive introduceret til metoder og redskaber, der giver dig en systematisk tilgang til din virksomhed og dine kunder. Du får nyttig viden, der kan øge din sandsynlighed for succes.

Du lærer, hvordan du gør værdien af dine produkter eller ydelser tydelig for kunderne. Du kommer til at arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

IværksætterSUCCES afholdes som en fysisk workshop i Hillerød, hvor vi går i dybden med dit marked, hvordan du får testet din idé, og får mere viden om dine potentielle kunder. Det er gratis at deltage.

Som deltager på IværksætterSUCCES vil du få personligt input fra en erfaren forretningsudvikler til hvordan, du kan indarbejde områder som bæredygtighed, digitalisering og internationalisering i dit forretningskoncept og værditilbud.

Tid og sted

31. januar 2023, kl. 08.30-12.00

C4 Videncenter
Krakasvej 17
3400 Hillerød

Tilmeld dig hos Erhvervshus Hovedstaden her.

Del på sociale medier