Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frederikssund Kommune har nu fastlagt datoen for den udskudte Erhvervskonference, som byder på et spækket program med forskellige oplæg – og med god plads til netværk.

Det overordnede tema er fortsat ”Erhverv i forandring”, og oplægsholderne vil være både virksomheder, lokale politikere og eksperter inden for flere aktuelle fagområder.

Program

14.30 – Ankomst og registrering

15.00 – Velkomst og dagens program v/ Borgmester Tina Tving Stauning og Peter Bo Andersen, Direktør i Frederikssund Erhverv

15.05 – Erhverv i forandring v/ Søren Holm Jensen, President i Co-Ro.

15.25 – Temperaturen på erhvervslivet v/ Michael Tøgersen, Formand for Job, erhverv og kultur

15.35 – 3 skarpe fra erhvervslivet v/ Mountain Top, Koatek og Bautahøj

16.05 – Når 1+1 bliver mere end 2 v/ Flemming Troelsen, konsulentchef i Erhvervshus Hovedstaden

16.15 – Frederikssunds erhvervslivs bidrag til den grønne omstilling v/Hans Peder Wagner og Kåre Møller Rasmussen, Frederikssund Erhverv

16.45 – Pause med kaffe og kage

17.00 – Et arbejdsmarked i forandring – Hvad betyder det for din virksomhed? v/ Tania Ellis, The Social Business Company

17.45 – Opsamling og afrunding v/ Peter Bo Andersen, Direktør i Frederikssund Erhverv

17.55 – Tak for i dag v/ Borgmester Tina Tving Stauning

18.00 – Netværk med tapas og bobler

Arrangementet afsluttes kl. 18.45.

Det praktiske

Erhvervskonferencen afholdes tirsdag den 31. januar 2023 kl. 15.00 – 18.45 hos CO-RO på Holmensvej 11, 3600 Frederikssund.

Ankomst og registrering fra kl. 14.30. Der vil være kaffe og kage i pausen med efterfølgende tapas og bobler til afslutning.

Moderator for dagen er Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

I forbindelse med den oprindelse planlagte Erhvervskonference blev pladserne tildelt efter først til mølle-princippet, og samtidig blev der oprettet en venteliste.

HAR DU EN RESERVATION: Hvis du modtog en bekræftelse på en reserveret plads til den oprindelige dato, vil denne reservation nu gælde til Erhvervskonferencen den 31. januar 2023.

VENTELISTE: Hvis du tidligere modtog besked om at være opskrevet på ventelisten, vil du stå på ventelisten for Erhvervskonferencen den 31. januar 2023.

Hvis du vil beholde din reservation eller plads på ventelisten, så send en bekræftelse til erhverv@frederikssund.dk senest den 6. januar 2023.

Hvis du ikke længere har brug for en reservation eller at stå på ventelisten, så skriv ligeledes til erhverv@frederikssund.dk, så en anden kan få glæde af pladsen.

NB: Der er kun plads til én person per virksomhed.

 

Del på sociale medier