Tirsdag formiddag havde vi besøg på vores kontor i Havnegade. Her var der halvvejs-evaluering på et spændende samarbejde mellem Frederiksund Kommune, Topsil GlobalWafers A/S og CO-RO A/S samt Frederikssund Erhverv.

Kort fortalt går projektet ud på, at der er blevet stillet 20 elcykler til rådighed for medarbejderne hos CO-RO A/S og Topsil GlobalWafers A/S i tre måneder (cyklerne blev i øvrigt revet væk). Desuden har medarbejderne kunne bruge en samkørsels-app i samarbejde med FDM og sidst, men ikke mindst, er der lavet en trafikanalyse for at belyse medarbejdernes transportvaner. Projektet er et af kommunens mange klimatiltag.

Kåre Møller Rasmussen (konsulent, grøn omstilling) hos Frederikssund Erhverv siger:

”Det har det været meget imponerende at se, hvordan virksomhederne har grebet bolden. Medarbejderne har taget godt imod mulighederne, og så er det tydeligt, at tingene virkelig rykker, når kommune og virksomheder går i samme retning”.

Til evalueringsmødet deltog Pernille Mølgaard og Oliver Nørregaard fra Topsil, Jannie Stokholm og Tina Borvig fra CO-RO, Ghita Juul Lentz fra Frederikssund Kommune og Kåre Møller Rasmussen fra Frederikssund Erhverv.