I Vinge er der virkelig kommet skred i tingene. Senest er der solgt yderligere to storparceller tæt på S-togsstationen.

Det er Innovater A/S, der i februar købte en anden storparcel i Vinge, som nu har afgivet købstilbud på to stationsnære byggefelter. Her vil de efter planen opføre i alt 145 lejligheder fordelt på fem bygninger i fem til syv etagers højde.

“Det er meget glædeligt, at vi nu igen i Byrådet kan takke ja til et købstilbud i Vinge. Det er meget tilfredsstillende, at der nu er lagt billet ind på boligbyggeri på alle de parceller, vi satte til salg. Med den kommende nye udviklingsplan for Vinge, som vi skal behandle politisk inden sommerferien, vil der komme en ny etape af udbud, så vi fortsat kan tilfredsstille efterspørgslen i markedet”, udtaler borgmester John Schmidt Andersen.

Innovater ønsker med deres seneste købstilbud på to byggefelter syd for Vinge Station at opføre i alt fem bygninger i fem til syv etagers højde. Bygningerne skal rumme i alt 145 lejligheder fordelt på de 2 byggefelter. Det ene med 1- og 2-værelses lejligheder, et fælleshus og en café i gadeplan, der er med til at skabe liv og aktivitet nær dagligvarebutikken, stationen mv. Det andet felt rummer større lejligheder, primært 3- og 4-værelses boliger og med stor fokus på gode opholdsarealer til beboerne på såvel tagterrasse som i terræn til leg, ophold og fællesaktiviteter – attraktive rammer for ”det gode naboskab”.

Med salget af de to nye storparceller vil der i alt blive opført cirka 550 boliger i Vinge i de næste par år.

Læs hele nyheden på Frederikssund Kommunes hjemmeside her.