Lige nu er der flere forskellige muligheder for virksomheder for at få støtte til henholdsvis datasikkerhed, grøn omstilling og digitalisering. Måske er en eller flere af puljerne relevante for din virksomhed?

Vi har beskrevet mulighederne kort herunder med et link, hvor du kan finde mere information. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere sparring om dette.

 

Digital sikkerhed med SMV:Digital

– Åben for ansøgninger fra 13. september

Du kan søge om 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed. Rådgivning, der kan hjælpe dig med at få styr på dine data, processer og systemer f.eks. gennem en certificerings- eller mærkningsordning, så du trygt kan koncentrere dig om din virksomheds daglige drift.

Læs mere om mulighederne og ansøgning her.

 

Grøn omstilling med SMV:Grøn

– åben for ansøgninger fra 12. september – 16. september

Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed få økonomisk hjælp til at gå en grønnere fremtid i møde. Du kan få op til 150.000 kroner i tilskud.

Du kan ansøge til SMV:Grøn, både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling. Puljen åbnede for ansøgninger den 4. april og lukker igen den 2. maj.

Læs mere om processen og mulighederne her.

 

Digitalisering via SMV:Digital

– åbnede for ansøgninger 29. august

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem øget digitalisering?

Fra den 29. august er det igen muligt at søge om tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at tage de næste digitale skridt i din virksomhed.

Læs mere om muligheder og ansøg her.