Så har vi fornøjelsen af at byde endnu et medlem velkommen. Denne gang er det: Ytte Distribution ApS

Ytte Distribution ApS er et lokalt lagerhotel og distributionscenter i Frederikssund. Bag virksomheden står iværksætteren Oliver Ytte, der siden 2012 har arbejdet i lagerbranchen og er gået fra gulvdreng til mellemleder og sidenhen til lagerchef for 30 medarbejdere og mange tusinde kvadratmeter lagerfaciliteter. I dag driver han så sin egen lager- og logistikvirksomhed, Ytte Distribution.

Virksomheden er centralt beliggende i Frederikssund, hvilket er praktisk i forhold til levering og afhentning. I Ytte Distribution tilbyder Oliver individuel rådgivning om distributionsløsninger, lagerhåndtering eller logistik-assistance. Virksomheden kan levere pluk og pak, fragtløsninger, pakning af displays med mere.

Indehaver Oliver sætter en dyd i at yde personlig service ved at sætte ressourcer af til den nødvendige support med samme kontaktperson hver gang. Virksomheden ønsker et tæt samarbejde med kunderne om kerneopgaver som optimering af lagerfaciliteter, forbedring af plukkeprocesser, indkøb af materialer, etc.

Du er altid velkommen til at kontakte Oliver Ytte for besøg på distributionscentret eller for yderligere information om samarbejdsmuligheder.

Læs meget mere om Ytte Distribution ApS på www.yttedb.dk.

Velkommen til Frederikssund Erhverv!