Så kan vi føje endnu en lokal virksomhed til medlemskredsen. Denne gang er det Spar Nord Frederikssund, som vi byder velkommen til.

Spar Nord åbnede lokalfilialen i Jernbanegade i Frederikssund den 6. juni 2023. Siden da er det gået stærkt med både ansættelse af flere rådgivere og tilgangen af nye kunder, fortæller bankdirektør Michael Tøgersen os under et kort besøg i banken. Michael Tøgersen er i øvrigt tidligere direktør i Handelsbanken Frederikssund og har også været formand for Frederikssund Erhvervs bestyrelse.

På nationalt plan er Spar Nord et af Danmarks største pengeinstitutter med mere end 1.600 medarbejdere. Lokalt i Frederikssund er banken startet op med 8 lokale, erfarne medarbejdere med faglige kompetencer inden for både privat- og erhvervsrådgivning.

Spar Nord Frederikssund har et mål om at være det foretrukne pengeinstitut for privat- og erhvervskunder i Frederikssund Kommune. Et andet mål er at fremme det lokale erhvervsliv og støtte det blomstrende forenings-, kultur- og idrætsliv i hele Frederikssund Kommune.

Banken i Jernbanegade har både privat- og erhvervsrådgivere i afdelingen, som man kan ringe direkte til. Der er åbent i filialen i Jernbanegade alle hverdage fra kl. 10-16 med møder fra kl. 8-20. Desuden betjener bankens ansatte også kunder telefonisk i weekenden mellem kl. 10-16.

Du kan finde mere information om vores nye medlemsvirksomhed her.

Velkommen til Frederikssund Erhverv!

Foto: Finn Møller fra Frederikssund Erhverv overrækker et FE-insekthotel til bankdirektør i Spar Nord Frederikssund, Michael Tøgersen.