Provilan Nordic er den skandinaviske afdeling af Probiotic Group-koncernen, som blev startet i Luxembourg.

Virksomheden har base i Frederikssund, hvorfra de sælger rengørings- og plejeprodukter, der er baseret på naturlige probiotika.

Provilan-brandet blev sat i verden i 2014 og er som innovativ bioteknologisk forskningsenhed blevet støttet af Luxembourgs regering.

Virksomheden skriver selv, at deres rengørings- og kæledyrsplejeprodukter er ”baseret på filosofien om biologisk konkurrence over desinfektion”.

Det betyder, at Provilans produkter – i modsætning til normale desinfektionsmetoder – bruger evnen hos aktive, naturlige mikroorganismer til at udføre ‘biologisk konkurrence’ mod skadelige bakterier. Så snart produktet påføres, vil millioner af probiotika kolonisere overfladerne og områderne – og afskærme de skadelige bakterier ved simpelthen at udkonkurrere dem på fødekilder og plads.

CEO Allan Schelle siger:

“Vi dækker hele Skandinavien og henvender os til store som mindre virksomheder. Ved at bruge probiotika undgår vi kemikalier og kan tilbyde en langt mere effektiv og miljøvenlig løsning, samt et godt arbejdsmiljø for brugere af produkterne og deres kunder. Vores produkter er desuden yderst effektive ved allergi”.

Provilan er i øjeblikket at finde i 16 forskellige lande med mere end 1500 forretningskunder.

Vi siger varmt velkommen til Frederikssund Erhverv!

Læs mere om virksomheden her.