Så kan vi byde endnu en ny medlemsvirksomhed velkommen. Denne gang er det 3D Infill, som er kommet med i vores “erhvervsfamilie”.

‘Kan det tegnes, kan det printes’. Det er 3D Infills motto.

Virksomheden fra Slangerup blev grundlagt i 2019 og specialiserer sig i alskens former for 3D print. De har knapt 25 3D-printere stående på værkstedet, som varierer fra 2 meter i højden til ganske små printere. Virksomheden huser både produktion, værksted og udvikling under samme tag.

3D Infills spidskompetence er kort sagt at hjælpe innovative folk med at få visualiseret deres ideer ved hjælp af 3D-print.

En slags julemandens værksted

Under vores besøg hos virksomheden er det tydeligt, at kreativitet, opfindsomhed og højt humør er nogle af kerneingredienserne i 3D Infills succes. Det minder lidt om julemandens værksted – bare i en 3D-print-version.

Peter og Marlene havde eksempelvis både 3D-printet vores logo og ligeledes printet en udgave af vores logostjerne, som kan bruges til at lave den perfekte café latte (se fotos herunder).

Vi siger mange tak, fordi vi måtte kigge forbi – og velkommen til medlemskredsen!

Du kan læse mere om 3D Infill her.

Vores logo i flot 3D-print stod klar, da vi ankom.

3D Infill havde også fremstillet en særlig skabelon, så vi kunne lave den perfekte kop kaffe med vores logostjerne i skummet.

Peter Føhns fremviser nogle af de produkter, som 3D Infill har produceret for deres kunder.

Virksomheden rummer cirka 25 3D-printere i alt – både store og små.