Det er altid en rørende og livbekræftende tid, når studenterne springer ud. I år var bestemt ingen undtagelse.

Vi plejer hvert år at uddele legater (se mere om det længere nede i artiklen) samt holde en kort tale for studenterne på Campus Frederikssund. I år kunne vi dog ikke være fysisk til stede ved dimissionerne, så hvad gør man så?

I stedet for en normal videohilsen tænkte vi denne gang ud af boksen og ind i tidsånden. Vi kreerede en hilsen ved hjælp af kunstig intelligens.

Du kan se vores avatars (vi kalder hende “AI-Leen”) hilsen til de nyudklækkede studenter herunder. Bemærk, at der er indlagt et par humoristiske bidder, så de unge mennesker ikke ville kede sig for meget undervejs.

Legater uddelt

Traditionen tro uddelte vi (Frederikssund Erhverv) to legater til to studerende, der har udmærket sig under uddannelsen på forskellig vis. Uddelingen af legaterne skete den 23. og 24. juni i forbindelse med dimissionerne fra EUD-uddannelsen og HHX-uddannelsen på U/NORD.

På HHX var det Alexander Bang, der løb med æren og de 2.000 kroner, mens det på EUD blev Mike Alsing Lillelund, der modtog legatet.

Stort tillykke til de to dygtige studenter – og naturligvis også til resten af de unge mennesker, der netop har fået huer på!

Rektor på U/NORD, Heidi Post Dam, med årets legatmodtager på HHX, Alexander Bang.

Uddannelseschef på U/NORD, Jacob Egholm Skovsgaard, med legatmodtageren på EUD, Mike Alsing Lillelund.