I Frederikssund Erhverv har vi udnyttet coronaperioden til blandt andet at give os selv en ”digital makeover”. Vores tidligere logo og hjemmeside havde mere end 10 år på bagen og var ikke længere tidssvarende.

Nu har vi fået ny, visuel identitet – herunder nyt logo – og en spritny hjemmeside, som du altså befinder dig på lige nu.

Om vores nye hjemmeside

Vores nye hjemmeside har været undervejs et stykke tid – og vi er glade for omsider at kunne byde dig “indenfor”. Her er et par noter om den nye hjemmeside:

  • Siden er nu mobiloptimeret, hvilket naturligvis er bydende nødvendigt i 2021.
  • Der er betydeligt mere fokus på det visuelle udtryk, f.eks. via større billeder.
  • Det skulle gerne være markant lettere at finde nyheder og øvrigt indhold på siden.
  • Det er blevet lettere at melde sig ind i Frederikssund Erhverv og/eller Frederikssund Handel for interesserede virksomheder.
  • Formidlingen og markedsføringen af vores og andres relevante erhvervsarrangementer er markant forbedret.

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med Søren Vang fra House of Link i Frederikssund, og det tekniske bagved tager Baxit fra Jægerspris sig af.

Om vores nye logo

Som du kan se, består vores nye logo af vores navn samt en femtakket stjerne – sidstnævnte er inspireret af den såkaldte pentahelix-model.

Stjernens takker repræsenterer vores ‘stakeholderunivers’ – eller med andre ord de fem dimensioner, vi bevæger os i og samarbejder med:

Den offentlige sektor
Den private sektor
Uddannelsessektoren
Civilsamfundsaktører
Borgerne

Stjernens farver er ikke tilfældige. Den blå farve (i henholdsvis 100%, 60%, 40% og 20%) stammer fra FN’s Verdensmål 17 (Partnerskaber for handling), fordi dette verdensmål indkapsler vores overordnede indsats.

Den grønne farve er fra FN’s Verdensmål 13 (Klimaindsats), da dette har markant fokus for os nu og i fremtiden. Du kan læse mere om vores arbejde med FN’s Verdensmål her.

P.s. Hvis du har feedback (ris, ros, gode forslag) til hjemmesiden, er du meget velkommen til at sende det til Mikkel, vores kommunikationsansvarlige, på md@frederikssunderhverv.dk.