Snart kan innovative sjæle boltre sig i “det kreative værksted” på Campus Frederikssund. MakerVærket er nu klar til brug – når coronasituationen tillader det.

Den ombyggede gymnastiksal ved Frederikssund Gymnasium rummer nu blandt andet lasercuttere, 3D-printere, CNC-fræsere, greenscreen, symaskiner, træværksted, podcast-studie, biolab og et levnedsmiddelværksted.

I Frederikssund Erhverv glæder vi os utroligt meget til at se Frederikssunds nye “Maker-mekka” blive indtaget af elever og studerende, naturligvis vores lokale Campusambassadører – og erhvervslivet generelt – samt lokale borgere!

Det er et utrolig spændende og løfterigt projekt, som vi sammen med det lokale erhvervsliv glæder os til at være en central del af fremover.

Netop det tætte samarbejde med virksomhederne og inddragelsen af alle aktører gør MakerVærket til et “MakerSpace 2.0”, hvor Frederikssundmodellen – at vi er fælles om at arbejde på tværs – fortsætter for fuld udblæsning oven på FUEL-projektets afslutning.

MakerVærket er et samarbejde mellem Campus Frederikssund, Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune.

Byrådet i Frederikssund Kommune afsatte i budget 2020 to millioner kroner til MakerVærket, der også har fået økonomisk støtte af Villum Fonden på 6,75 millioner kroner.


Greenscreen-rum til f.eks. videooptagelser.


Lasercuttere, 3D-printere og andet lækkert udstyr står klar til at blive taget i brug i MakerVærket.


Podcaststudie.


Kreativt rum med FN’s Verdensmål på væggene.

Fotos: Frederikssund Gymnasium