Vi kan desværre ikke mødes fysisk i medlemskredsen lige nu. Det er vi naturligvis meget ærgerlige over, men det er et vilkår, vi ikke kan ændre på.

Som et lille plaster på såret arrangerer vi i de kommende måneder tre virtuelle netværksmøder, som vores medlemmer har mulighed for at deltage i. Har vi tilstrækkeligt med virtuel plads, kan andre ikke-medlemmer også melde sig til.

De tre netværksmøder – med hver deres corona-relaterede tema – ligger den sidste fredag i henholdsvis januar, februar og marts. Tidspunktet er kl. 8:30-10.

29. JANUAR: ER DU MOTIVERET PÅ HJEMMEARBEJDSPLADSEN?

Vi hører fra to lokale virksomheder, Usafe og Roth North Europe, og får fagligt indspark og konkrete værktøjer fra motivationsekspert Jon Kjær Nielsen

26. FEBRUAR: NÅR VERDEN BLIVER VENDT PÅ HOVEDET

Tom Hoel fra Aerobicgården og Peter Grynnerup fra Dancop beretter om forandringsparathed. DI leverer input om erhvervslivets udfordringer og muligheder. Hvordan omstiller man sig, når en ny (corona)virkelighed rammer med fuld kraft?

26. MARTS: ER DER LYS FOR ENDEN AF TUNNELEN?

Hvordan ser tiden efter COVID-19 mon ud? Og hvad kan der ligge af potentialer for erhvervslivet? En fremtrædende, lokal virksomhed
fortæller om deres spændende, globale fremtid, mens to eksperter tager et kig i krystalkuglen.

Sådan deltager du

For at melde dig til skal du skrive til info@frederikssunderhverv.dk senest to dage før det pågældende møde.

Inden det virtuelle møde løber af stablen, sender vi dig et link, som du blot skal klikke på for at deltage.

Vi glæder os til at se dig online!