Frederikssund Erhverv og Frederikssund Festival har indgået en sponsoraftale, som gør den lokale erhvervsforening til en af hovedsponsorerne for årets festival. Som en del af aftalen afholdes der et særligt erhvervsarrangement på festivalen.

Fra den 4. til 6. august 2022 er der masser af dejlig musik og glade dage på Kalvøen i Frederikssund, når Frederikssund Festival igen løber af stablen. Denne gang er det med en ny hovedsponsor i form af Frederikssund Erhverv.

”Vi har længe været store beundrere af den udvikling, som festivalen har gennemgået de senere år. Det er meget imponerende, at en gruppe frivillige kræfter har skabt en lokal festival, der nu tiltrækker eftertragtede navne som Mads Langer, Tim Christensen og D-A-D”, udtaler Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv.

Hos Frederikssund Festival er der også glæde at spore over sponsoraftalen. Her lyder det fra formand Leon Røygaard:

“Festivalen har i flere år haft et ønske om at udvikle på erhvervsdelen med et dedikeret event for sponsorer og lokale erhvervsdrivende, men grundet COVID-19 har det ikke været muligt at gennemføre et sådan event før nu. Derfor glæder det os meget, at Frederikssund Erhverv som hovedsponsor i år er med til at kickstarte denne udvikling af festivalen”.

Vigtig for lokalområdet

Hvorfor vælger en lokal erhvervsforening at støtte op om en musikfestival, kan man måske spørge sig selv? Pernille Krogh leverer svaret:

”Vi har valgt at støtte op om festivalen økonomisk, fordi den er vigtig for lokalområdet. Den er først og fremmest til stor glæde for tusindvis af lokale, men det er også noget, der skaber værdi ved at sætte Frederikssund Kommune på landkortet over for folk udefra, herunder potentielle tilflyttere. Sidst, men ikke mindst, så går al overskuddet fra festivalen jo til velgørende formål for lokale børn og unge”.

Ud over den økonomiske støtte til festivalen er der også et erhvervsarrangement indeholdt i sponsoraftalen, kan Pernille Krogh fortælle.

”Sidste år lavede vi en aftale om et antal billetter til festivalen, som kom vores medlemsvirksomheder til gode, og nu får vi så mulighed for at udvide det til et særligt erhvervsarrangement, der helt sikkert bliver et stort hit”, siger hun.

I forbindelse med fredagens festivalprogram (den 5. august) vil Frederikssund Erhverv således afholde et arrangement for et større antal medlemsvirksomheder.

Her vil der være fagligt indhold på programmet, men også netværk, socialt samvær, mad og til sidst musik fra blandt andre Tim Christensen og Mads Langer.

Om Frederikssund Festival

Frederikssund Festival er en nonprofitorganisation, hvor alle medarbejdere arbejder frivilligt og ulønnet for at udbrede glæden og kendskabet til musikken. Samtidig donerer festivalen al overskud til velgørende børne- og ungdomsformål i Frederikssund Kommune. I 2019 donerede festivalen cirka 72.000 kr. til 12 forskellige, lokale foreninger.

Beliggenheden på Kalvøen – med koncerter i dag- og aftentimerne ved både fjord og skov – gør festivalen til en særlig intim og hyggelig oplevelse.

Festivalen så dagens lys i 1982, hvor seks venner og viseentusiaster planlagde og afholdte ’Frederikssund Visefestival’ på Kalvøen i Frederikssund. Sidenhen har festivalen ændret navn og vokset sig en hel del større – og også bredere, hvad angår de repræsenterede musikgenrer. Siden starten er den frivillige medarbejderstab mangedoblet, og budgettet mere end tidoblet.

Festivalens slogan er DANMARKS KÆRLIGSTE FESTIVAL.

Foto: Frederikssund Festival