Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I en verden, hvor forandringer sker meget hurtigere end tidligere, og hvor kriser opstår løbende, er etablerede virksomheder under pres.

De udfordres af nye aktører, innovative teknologier og uforudsete kriser, der revolutionerer de traditionelle ledelsesmetoder og forretningsstrukturer. Det er derfor vigtigt at forholde sig til ens virksomheds evne til at modstå og tilpasse sig skiftende omstændigheder. Det er ganske enkelt essentielt for at sikre langsigtet overlevelse og succes.

Til dette morgenmøde om strategisk modstandsdygtighed får vi eksperthjælp fra Teknologisk Institut, hvor sektionsleder Emil Sunesen vil komme med faglige bud på, hvordan man kan klæde sin egen virksomhed på til at håndtere fremtidige udfordringer og kriser.

Det får du ud af inspirationsmødet

– Bliv inspireret til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed
– Få konkrete værktøjer til at arbejde med modstandsdygtighed i din virksomhed
– Få en scanning af mulige fremtidsscenarier
– Forstå hvordan mulige fremtidsscenarier vil påvirke din nuværende strategi
– Få inspiration til strategiske initiativer, som kan igangsættes, samt forslag til hvordan ledelsen selv kan kickstarte arbejdet med at øge virksomhedens modstandsdygtighed

Program

Kl. 08.00 – Ankomst og morgenbrød, kaffe/the
Kl. 08:15 – Sådan øger du din modstandsdygtighed og fremtidssikrer din virksomhed i krisetider v. Emil Sunesen, Teknologisk Institut
Kl. 09:30 – Næste skridt – Modstandsdygtighed: Strategisk sparring for succes
Kl. 09:50 – Afrunding og opsamling
Kl. 10.00 – Tak for i dag

Tid og sted

Tirsdag den 19. marts 2024 kl. 8.00-10.00.

Frederikssund Erhverv
Havnegade 5A
3600 Frederikssund

Tilmelding

Morgenmødet er gratis at deltage i. Du tilmelder dig via formularen herunder.

Om modstandsdygtig.dk

Modstandsdygtig.dk har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed. Det sker gennem virksomhedsprojekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel el. lign. Projektet får mere vidtrækkende effekt gennem katalyserende formidling og kvalificering af en modstandsdygtighedsguide, der har potentiale til at hjælpe virksomheder dokumentere, at de modstandsdygtige – hvilket er et stigende krav for at blive leverandør og få kredit i fremtiden. Læs mere om projektet her: modstandsdygtig.dk.

Tilmelding er lukket for dette arrangement.

Del på sociale medier