Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

*****

OBS: ARRANGEMENTET ER UDSAT PÅ UBESTEMT TID!

*****

Så har vi fornøjelsen af at invitere til endnu et spændende Frederikssund Erhverv-arrangement.

Denne gang har vi – sammen med HICO CARSERVICE A/S – gjort lidt af et scoop, da den prominente erhvervsleder Jim Hagemann Snabe har sagt ja til at gøre os klogere under temaet: Lederskab i en dynamisk verden.

Arrangementet er målrettet alle med ledelsesansvar. Derfor anbefaler vi, at I som virksomheder er repræsenteret med både top- og mellemledere.

Program

15.00-15.15: Velkomst v. Hans Peder Wagner, Frederikssund Erhverv og Henrik Isaksen, bestyrelsesformand for HICO CARSERVICE A/S

15.15-16.00: Lederskab i en dynamisk verden v. Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand i Siemens AG og Northvolt, bestyrelsesmedlem i C3.AI samt i World Economic Forum. Medforfatter til bøgerne Dreams & Details og Tech for life

16.00-16.30: Case Energinet: Hvordan skabes et sikkert og effektivt fundament for den grønne omstilling af energiforsyningen? v. Søren Dupont Kristensen, Executive Vice President og COO i Energinet

16.30-17.00: Q&A-session

17.00-17.30: Networking og lidt godt til ganen

Hvad går arrangementet ud på?

Vi skal sammen se på nogle af det moderne lederskabs udfordringer i en verden, som i høj fart bevæger sig i nye retninger. Nogle af disse udfordringer er:

  • Hvordan omfavner vi den kunstige intelligens – en teknologisk udvikling af hidtil usete dimensioner?
  • Hvordan udnytter vi det store potentiale, der ligger i den grønne agenda?
  • Hvilken betydning har de store geopolitiske bevægelser, vi oplever i disse år, for virksomhederne?

For at besvare disse spørgsmål har vi inviteret en af dansk erhvervslivs højest placerede erhvervsledere, Jim Hagemann Snabe. Han er blandt andet bestyrelsesformand i Siemens AG, tidligere bestyrelsesformand i Mærsk samt medlem af bestyrelsen i World Economic Forum, hvorfra han også vil give et kort brief fra seneste årsmøde i Davos. Jim Hagemann Snabe har med andre ord arbejdet professionelt med strategi og ledelse på højeste niveau gennem en lang årrække. Han er også medforfatter til bogen Dreams & Details, som blandt andet beskæftiger sig med, hvordan nutidens lederskab arbejder med de mange dilemmaer og muligheder, vi står over for.

En af de mest presserende ledelsesagendaer for danske virksomheder er den grønne omstilling. Efter Jim Hagemann Snabes oplæg vil Søren Dupont Kristensen, Executive Vice President og COO i Energinet, derfor fortælle om, hvordan Energinets ledelse arbejder med at skabe fundamentet for den grønne omstilling af energiforsyningen til glæde for borgere og erhvervsliv.

Tid & sted

Torsdag den 29. februar 2024 kl. 15.00-17.30.

SIXT-hallen ved HICO CARSERVICE A/S
Frederiksværkvej 28
3600 Frederikssund

Tilmelding

OBS: Tilmeldingen er lukket, da vi har været nødt til at udsætte arrangementet.

Vi forventer en stor interesse for dette arrangement, så tilmeld dig allerede nu og sæt kryds i kalenderen.

Bemærk, at din tilmelding er BINDENDE. Eventuelt afbud skal ske senest to dage før.

Dette arrangement har en værdi på 1.200 kroner, men er gratis for inviterede af Frederikssund Erhverv.

Del på sociale medier