I år er der hele 19 lokale virksomheder, der har opnået den prestigefyldte gazelle-kåring, som Børsen siden 1995 har stået bag. Så mange gazeller har der ikke været tidligere på én gang i Frederikssund Kommune.

Når en virksomhed bliver kåret som ’gazelle’, er der en række krav til blandt andet overskud og positiv vækst, som skal være opfyldt. Kåringen er dermed et tegn på, at det går ganske godt for den pågældende virksomhed.

De mange lokale gazeller i 2022 glæder direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen:

”Så vidt jeg ved, er det ny rekord med 19 lokale gazeller. Det er meget flot og virkelig stærkt gået af virksomhederne. Når man tager perioden i betragtning, og de udfordringer som mange erhvervsdrivende står over for lige nu, er det særligt imponerende, at man så mange steder alligevel formår at skabe flotte tal”.

Kigger man på de 19 gazeller, står det klart, at de er bredt fordelt i kommunen – og kommer fra en række forskellige brancher.

”Jeg ser det som et sundhedstegn, at gazellevirksomhederne er spredt ud over hele kommunen. En række af erhvervslivets store virksomheder er koncentreret i og omkring Frederikssund, men der er i den grad mange dygtige og succesfulde virksomheder i Jægerspris, Slangerup og Skibby. Det er vigtigt for sammenhængskraften i kommunen, at vi holder fast i det – og understøtter virksomhedernes fortsatte udvikling bedst muligt”, siger Peter Bo Andersen.

De 19 gazeller

De 19 lokale virksomheder, der har opnået en gazellekåring i 2022, er:

Holmskov Rustfri A/S, Slangerup
Impala Byg ApS, Slangerup
VVS Partner Nordrør A/S, Frederikssund
Dinoase.dk, Skibby
Aller & Kristiansen ApS, Frederikssund
Imotivate ApS, Frederikssund
Airgroup ApS, Jægerspris
Blue Box ApS, Frederikssund
Fakturafil.dk ApS, Slangerup
We Power A/S, Frederikssund
XL Byg Brejnholt Bjergmark A/S, Skibby
Uniq El-Teknik ApS, Slangerup
Ebel Signatur, Slangerup
Faster’s Have, Frederikssund
Bente Naver Rådgivning ApS, Frederikssund
Jægerspris VVS ApS, Jægerspris
Malerfirmaet CKT A/S, Frederikssund
Anlægsgartner Gottlieb A/S, Skibby
Helacon ApS, Frederikssund

Det er hele fjerde gang, at Malerfirmaet CKT A/S og Airgroup ApS kåres som gazellevirksomhed, mens det sker for anden gang for henholdsvis Aller & Kristiansen ApS, Blue Box ApS, Uniq El-Teknik ApS og Faster’s Have.

Vi ønsker stort tillykke til alle gazellerne!