Projektet Modstandsdygtig.dk tilbyder nu et nyt format for modstandsdygtighedsmøder mellem virksomhedsledelser og konsulenter. Det er gratis for de første 500 virksomheder og kan f.eks. gennemføres på virksomheden.

På cirka to timer bliver ledelsen i virksomheden inspireret til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed. Møderne er finansieret af Industriens Fond.

Formålet med den uforpligtende, strategiske sparring er at få virksomhederne til at indse, at man sagtens kan arbejde strategisk med modstandsdygtighed – og at det er hjælp til selvhjælp.

Hør mere om møderne (og booking) hos:

Mette Plauborg Weyergang
Konsulent, Teknologisk Institut
+45 72 20 21 82
mewe@teknologisk.dk

Troels Behrenthz Andersen
Forretningsleder, Teknologisk Institut
+45 72 20 16 89
tbea@teknologisk.dk

Hvad går det ud på?

Modstandsdygtig.dk har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed.

Det sker gennem virksomhedsprojekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel eller lignende.

Projektet er støttet af Industriens Fond og løber over sammenlagt 2,5 år. Partnerne er Teknologisk Institut, FORCE Technology, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, Alexandra Instituttet, Dansk Standard, Aarhus Universitet – Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og EDHEC Business School, France.

Læs mere på modstandsdygtig.dk.