Nu er det muligt for din virksomhed at søge om økonomisk tilskud til udviklingsaktiviteter, hvis du har været hårdt ramt af coronakrisen. Omstillingspuljen, der administreres af Erhvervshusene åbner den 5. oktober med 178 mio. kr., der kan søges af virksomheder fra alle brancher i hele landet.

Ideen med puljen er at igangsætte investeringer i fremtidens forretningspotentiale, så din virksomhed for eksempel kan udvikle nye løsninger til at afsætte produkter og services på nye markeder, investere i digital produktudvikling eller blive en del af den grønne omstilling. Du kan også købe rådgivning, bygge om eller sende dine medarbejdere på kursus som led i et omstillingsprojekt.

Puljen dækker 75 % af investeringen, mens du selv skal finansiere de resterende 25 %. Afhængig af din virksomheds størrelse kan du søge tilskud fra 250.000 kroner og op til 1,5 mio. kr.

Du kan læse mere om støttemulighederne og ansøge her.

Deadline for ansøgning er den 28. oktober 2021.

Bliv klar til at ansøge
Erhvervshusene afholder 2 webinarer, hvor de fortæller mere om støttemulighederne i Omstillingspuljen og vejleder om adgangskrav, ansøgningsproces og meget mere.

Du har også altid mulighed for at kontakte en forretningsudvikler fra Erhvervshusene, som sidder klar til at give dig sparring og vurdere dine muligheder for at aflevere en succesfuld ansøgning.

Webinar om Omstillingspuljen den 23. september:
Læs mere og tilmeld dig på: ehhs.dk/omstillingspuljen

Webinar om Omstillingspuljen den 6. oktober:
Læs mere og tilmeld dig på: ehhs.dk/omstillingspuljen