Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skibby Aktive, Visit Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land er gået sammen om at tage udfordringerne med de meget få overnatningsmuligheder på Hornsherred op.

Det er der kommet et spændende samarbejde og to konkrete seminarer ud af.

2. marts kl. 16-20: Bed & Breakfast plus

Seminaret den 2. marts bejler til lokale med ekstra plads i huset, i en længe, i haven eller trætoppen, som har mod på at etablere overnatningsmuligheder for turister.

Formålet med seminaret er, at deltagerne klædes på til at tage de næste skridt. Det vil sige, at de får en viden om, hvad det vil indebære både økonomisk og byggeteknisk at etablere overnatningsmuligheder og måske endda lave en forretning ud af det.

Der vil være gode fagfolk med fra blandt andet Erhvervshus Hovedstaden og Dansk Bed & Breakfast. Seminaret er en kombination af oplæg og workshop i grupper, hvor deltagerne får sparring deres egne projekter.

12. marts kl. 10-12: Sommerhusudlejning

Det er kun 2 pct. af sommerhusene på Hornsherred, der lejes ud. Det bunder i, at mange sommerhusejere bruger deres sommerhuse meget selv, men en del kan også bunde i manglende mod på at kaste sig ud i et marked, der måske synes uoverskueligt.

Derfor inviteres der til et seminar den 12. marts, hvor blandt andre vicedirektør i Feriehusudlejerne Brancheforening giver klarhed over alt det praktiske fra indtægter og skat, til rengøring og forsikring.

Der er lavet en aftale med Frederikssund Kommune, som inviterer alle sommerhusejere i området via e-boks til at deltage på seminaret, der finder sted den 12. marts i Skibby og skydes i gang af borgmester Tina Tving Stauning.

Fakta

Du kan læse mere om turismeseminarerne og tilmelde dig her: www.skibbyaktive.dk/turisme

Deltagelse i begge kurser er gratis, tilmelding er dog nødvendig.

Begge kurser finder sted på Produktionsskolen, Skuldelevvej 24, 4050 Skibby.

Hvem er med?
Erhvervshus Hovedstaden, Frederikssund Kommune, Dansk Bed & Breakfast, Feriehusudlejernes Brancheforening og Energistyrelsen.

Hvem står bag:
Skibby Aktive, Visit Fjordlandet og  Nationalpark Skjoldungernes Land.

Del på sociale medier