Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torsdag den 28. september inviterer vi til spændende oplæg og debat om fremtidens arbejdsmarked samt foredrag af Jan Magnussen om livet som racerkører.

I samarbejde med HiCo Carservice A/S har vi inviteret Brian Mikkelsen, adm. dir. i Dansk Erhverv, Claus Jensen, forbundsformand i Dansk Metal, samt borgmester Tina Tving Stauning til at dele deres tanker og visioner for fremtidens arbejdsmarked. Efterfølgende vil der være debat mellem de tre samt mulighed for spørgsmål fra deltagerne.

Moderator på dagen er den kendte politiske kommentator og journalist Noa Redington.

Efter debatten tager Jan Magnussen over og fortæller om sit liv som racerkører med fuld fart på, inden vi slutter af med netværk og lækre sandwiches.

NB: Der er mulighed for at forkæle din bil, mens du er til arrangementet. Gode folk fra HiCo Carservice sørger for gratis vask og støvsugning af din bil. Du afleverer bare nøglerne ved ankomst. P.s. Dette gælder kun for de først ankomne.

Program

13.30-14.00: Ankomst

14-14.15: Velkomst v. Frederikssund Erhverv og Henrik Isaksen, bestyrelsesformand for Sixt og HiCo Carservice A/S

14.15-16: Oplæg og debat v. Brian Mikkelsen, adm. dir. i Dansk Erhverv, Claus Jensen, forbundsformand i Dansk Metal og Tina Tving Stauning, borgmester i Frederikssund Kommune.

16-16.15: Kort pause

16.15-16.45: Livet som racerkører v. Jan Magnussen

16.45-17.30: Networking, flotte biler og lidt godt til ganen

(Med forbehold for ændringer)

Tid og sted

Torsdag den 28. september 2023 kl. 13.30-17.30.

SIXT-hallen ved HiCo Carservice A/S
Frederiksværkvej 28
3600 Frederikssund

Tilmelding

Vi forventer en stor interesse for dette arrangement. Da vi har et begrænset antal pladser, er der derfor et loft på to personer fra hver virksomhed.

Du tilmelder dig via nedenstående formular.

Bemærk, at din tilmelding er BINDENDE. Eventuelle afbud skal ske senest to dage før.

Dette arrangement har en værdi på 899 kroner, men er gratis for medlemmer af Frederikssund Erhverv samt inviterede gæster.

Tilmelding er lukket for dette arrangement.

Del på sociale medier