Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få flere kunder og større salg via de sociale medier.

Erhvervshus Hovedstaden har sammensat en unik workshop til dig, der er ejer af en mindre detailbutik og vil forbedre markedsføring og salg både på de sociale medier og i din butik.  Workshoppen vil gøre dig i stand til at lave SoMe-opslag, der bliver set og virker.

Forløbet er sammensat, så det kombinerer undervisning, øvelser og 1:1­-sparring på det, der er vigtigst for dig – og med respekt for din tid. Fokus er på de mest benyttede SoMe-­kanaler: Facebook, Instagram og i mindre grad LinkedIn. Forløbet er faciliteret af eksperter i sociale medi­er og senior forretningsudviklere fra Erhvervshus Hoved­staden med speciale i detailhandel.

Du får:

  • 6-timers workshop:
    Du bliver din egen SoMe­-ekspert og lærer, hvilke kanaler du skal vælge, hvilke funktioner du bør benytte, hvordan du skriver et godt opslag, hvordan du bruger annoncering og onlinekampagner og hvor­dan du forstår dine nøgledata og sætter realistiske mål.
  • Individuel handlingsplan: Du får hjælp til at udarbejde din egen handlingsplan for, hvordan du vil arbejde videre med SoMe i din forretning. Workshoppen sætter dig i stand til at tage den nye viden i brug med det samme.
  • 1:1-sparring med SoMe-ekspert: Efter 3­-4 uger får du halvanden times individuel sparring med SoMe­-eksper­ten. Sammen gennemgår I dine opslag og erfaringer og eksperten giver gode råd til, hvordan du kan forbedre din digitale indsats yderligere.

Din investering:

Det koster 2.000 kr. at deltage i hele forløbet. Ønsker du at tilmelde flere medarbejdere fra samme virksomhed, gives der 50 % rabat på de følgende tilmeldinger. Beløbet opkræves først efter godkendt tilmelding.

Se mere og tilmeld dig her.

Del på sociale medier