Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I år bliver den traditionelle juletræstænding ændret og udvidet. Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og Sillebroen er gået sammen om at arrangere en hyggelig byvandring for børn og voksne, som i følgeskab med julemanden og borgmesteren vil bevæge sig gennem Frederikssund Bymidte.

Turen går gennem bymidten, hvor der tændes små juletræer ved Torvet og Vandkunsten. Vi slutter ved Sillebroen, hvor det store juletræ tændes. Der uddeles røde æbler, juleboller og slikposer undervejs til børnene.

Borgmester Tina Tving Stauning udtaler til Lokalavisen Frederikssund: “Det bliver lidt a la jul i den gamle købstad. Vi har en dejlig købstad og en fin bymidte i Frederikssund. Det rigtige er derfor, at vi holder jul sammen, for det har vi brug for i disse tider”.

Program

16.00 – Vi starter på Torvet ved Rådhuset, hvor borgmesteren ønsker god jul sammen med julemanden. Der tændes små juletræer, spilles julemusik, danses omkring juletræerne og uddeles røde æbler.

16.20 – Vi går i samlet flok til Vandkunsten, hvor der tændes tre små juletræer til julemusik fra Musikskolen. Der udleveres juleboller til børnene.

16.40 – Vi går i samlet flok til Sillebroen.

17.00 – Det store juletræ tændes ved Sillebroen. Julemanden underholder, og der uddeles slikposer til børnene.

Alle børn opfordres til at tage nissehuer og det gode julehumør med!

 

Del på sociale medier