Indlæser Begivenheder

Uanset om din virksomhed har to eller 20 biler, har I måske gjort jer tanker om at skifte fra benzin/diesel til el?

Det er der i hvert fald mange små, mellemstore og store virksomheder, der overvejer i disse år. Tankerne om at skifte bilparken ud med elbiler afføder ofte overvejelser om potentielle udfordringer såsom rækkevidde, investeringer, lade-faciliteter og så videre.

Derfor har vi sammen med klimateamet i Frederikssund Kommune inviteret COWI til et gå-hjem-møde onsdag den 28. august 2024 kl. 14.

Her vil COWI gøre os klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man skal omstille bilparken. F.eks. hvornår det giver mening, hvad man skal være opmærksom på ift. økonomien i projektet – og anden relevant viden.

Lokationen for gå-hjem-mødet er endnu ikke 100 pct. afklaret, men sæt gerne kryds i kalenderen – eller tilmeld jer via formularen nederst på siden.

Vi vender tilbage med flere informationer, når vi nærmer os arrangementet.

Også for mindre virksomheder

Når man taler omstilling af bilparken, tænker mange nok på store virksomheder med mange biler.

Men det er nøjagtig lige så relevant for mindre virksomheder med få biler, så vi vil derfor opfordre alle typer virksomheder til at deltage.

Har I allerede omstillet bilparken?

Til arrangementet vil vi gerne have en eller flere virksomheder med, som allerede har omstillet bilparken – og som vil fortælle om deres erfaringer – positive såvel som negative.

Hvis din virksomhed er frisk på det, må du meget gerne kontakte Kåre Rasmussen på kmr@frederikssunderhverv.dk.

Loading gif

Del på sociale medier