Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den 9. september 2022 afholder vi et event om kommunikation af bæredygtighedstiltag. Eventet afholdes på Restaurant Toldboden i Frederikssund.

Eventet henvender sig til virksomheder og personer, som gerne vil i gang med at lave bæredygtighedskampagner eller blot mener, at bæredygtighed bør fylde mere i virksomhedens kommunikation på for eksempel hjemmeside og sociale medier.

Hvad får du ud af det?

Som deltager opnår du forståelse for, hvad begrebet bæredygtighed står for, og hvordan du kan planlægge og strukturere en bæredygtighedskampagne.

Derudover får du indsigt i, hvordan du undgår ‘greenwashing’, men stadig skaber en god og troværdig kampagne, som styrker organisationens image og konkurrenceevne.

Kurset indeholder teori, værktøjer og eksempler, som gør deltageren i stand til at udvikle de første simple bæredygtighedskampagner eller konstruktivt udfordre sin organisation på jeres bæredygtighedskommunikation.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage, skal du kontakte Kåre Rasmussen fra Frederikssund Erhverv på kmr@frederikssunderhverv.dk.

Bemærk: Der er kun 20 pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Medlemmer af Frederikssund Erhverv har forrang.

Tid:
9. september kl. 10-12

Sted:
Restaurant Toldboden
Færgevej 1A
3600 Frederikssund

 

Del på sociale medier