Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Flere kunder og større salg via de sociale medier. Erhvervshus Hovedstaden har sammensat en unik workshop til dig, der er ejer af en mindre detailbutik og vil forbedre markedsføring og salg både på de sociale medier (SoMe) og i din butik. Workshoppen vil gøre dig i stand til at lave SoMe-opslag, der bliver set og virker.

Tilmeld dig et forløb, der er skabt til dig, som har begrænset tid til markedsføring. Dig, der kræver, at den undervisning du bruger tid på, kan omsættes direkte til dagligdagen i din butik. Du er formentlig selvlært, når det kommer til salg og markedsføring via de digitale kanaler, og har allerede gjort dig de første erfaringer. Måske har du først kastet dig ud i at bruge de digitale kanaler under nedlukningerne.

Workshop med individuel feedback
Forløbet er sammensat, så det kombinerer undervisning, øvelser og 1:1­-sparring på det, der er vigtigst for dig – og med respekt for din tid. Fokus er på de mest benyttede SoMe-­kanaler: Facebook, Instagram og i mindre grad LinkedIn. Forløbet er faciliteret af eksperter i sociale medi­er og senior forretningsudviklere fra Erhvervshus Hoved­staden med speciale i detailhandel.

Du får:
– 6-timers workshop
– Individuel handlingsplan
– 1:1 sparring med SoMe-ekspert

Din investering
Det koster 2.000 kr. at deltage i hele forløbet. Ønsker du at tilmelde flere medarbejdere fra samme virksomhed, gives der 50% rabat på de følgende tilmeldinger.
Beløbet opkræves først efter godkendt tilmelding.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her.

Du kan vælge at deltage i workshoppen på en af følgende datoer:
Workshop den 12. oktober 
Workshop den 2. november

Del på sociale medier