Digitalisering

Den stigende digitalisering af vores hverdag har en stor indflydelse på, hvordan man driver virksomhed. Gennem digitalisering kan man opnå store driftsbesparelser, og formår man at gentænke sin virksomhed, kan man ændre sine konkurrencevilkår radikalt.

I Frederikssund Erhverv hjælper vi med at fremme den digitale omstilling ved at udvikle, drive eller deltage i projekter – samt vejlede og formidle om andre forløb, der fokuserer på at give virksomhederne en konkurrencefordel gennem digitalisering.

Mere information om digitalisering

Hvis du ønsker mere information om digitalisering, kan du kontakte os her.

I vores medlemskreds har vi en virksomhed, der er tilknyttet som rådgiver hos Erhvervshus Hovedstaden inden for netop digitalisering. PCgo har specialiseret sig i datafangstsystemer og digitalisering af håndteringsrutiner til danske virksomheder. Firmaet har 30 års erfaring med datafangst og arbejder med valg, konfiguration og sammensætning af udstyr til kunder indenfor mange typer brancher. Kundekredsen er både store og mellemstore virksomheder, som har brug for optimerede registreringer, som er tilpasset netop deres daglige processer.