I Østergade i Frederikssund har Visionhouse Hotel afløst den tidligere restaurant Larsens Bøfhus.

Det er ejendomsudlejeren Visionhouse – der ejer hele Langes Torv – som har lavet den øverste del af den smukke, gamle bygning om til selvbetjeningshotel.

Visionhouse Hotel slog dørene op første gang i februar 2023. På den nyrenoverede førstesal er der 9 flotte og moderne værelser samt en stor familiesuite.

Det lille hotel er generelt blevet rigtig godt modtaget, fortæller Claire Dixen, der er CFO i Visionhouse.

”Vi har jævnt mange gæster fordelt hen over ugen. Det er både håndværkere, medarbejdere i lokale virksomheder og folk, der skal til fest eller på familiebesøg, som besøger os. Vi kan se på antallet af bookinger, at der har manglet overnatningsmuligheder centralt i Frederikssund”.

Digitalt selvbetjeningshotel

I Visionhouse Hotel er der ingen reception eller synlige medarbejdere – på nær rengøringspersonalet. Som så mange andre steder i provinsen er hotellet nemlig et selvbetjeningshotel.

”Det hele foregår digitalt, hvilket sparer nogle udgifter og samtidig gør det lettere for gæsterne. Man får tilsendt dørkoder, når man booker, og så kan man ellers komme og gå, når det passer en”, siger Claire Dixen.

Samtlige værelser på Visionhouse Hotel er nyrenoverede med skrivebord, wi-fi, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned, håndklæder og klædeskab. Det store ‘Family room’ er desuden udstyret med et mindre køkken.

Visionhouse Hotel ligger på bookingportalen booking.com, hvor man kan se flere billeder, priser og ledige datoer.

Man kan også booke værelser direkte via mail til hotel@visionhouse.dk.