Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alle er enige om, at kunstig intelligens – eller AI – er kommet for at blive, og at det giver virksomheder en masse udviklingsmuligheder. Men hvordan kan man som virksomhed udnytte AI i praksis, så det understøtter ens forretnings- og udviklingsmål?

Det kan du få svaret på onsdag den 10. marts fra kl. 9:00 – 12:45, når AI Denmark inviterer til gratis webinar om kunstig intelligens.

Du kan læse mere om arrangementet, se dagens program og tilmelde dig her.

Ud over webinaret kan man også som virksomhed blive en del af AI Denmarks udviklingsforløb inden for kunstig intelligens. I perioden 2021-2023 afholder AI Denmark skræddersyede udviklingsforløb af seks måneders varighed for i alt 120 udvalgte virksomheder. Det kan du læse mere om her.

Om AI Denmark

AI Denmark inspirerer og hjælper små og mellemstore virksomheder med at komme hurtigere i gang med at udnytte data og AI-værktøjer i deres digitale omstillingsproces. Målet er at gøre digitalisering og kunstig intelligens praksisnært og letforståeligt – og omsætte de mange muligheder til vækst og øget konkurrenceevne.

AI Denmark faciliterer en række aktiviteter i dansk erhvervsliv med udgangspunkt i kunstig intelligens. Blandt andet tages 120 virksomheder, særligt inden for fremstillingssektoren, med på en 6 måneders udviklingsrejse med fokus på at bruge data til at få et konkurrencemæssigt forspring og en fremtidssikret forretningsmodel.

AI Denmark er et samarbejde mellem DTU, Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, Aalborg Universitet, ITU og Københavns Universitet og er støttet af Industriens Fond.

Del på sociale medier