Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frederikssund Erhverv er repræsenteret i Udvalg for Frederikssund bymidte – liv og handel. Udvalget tager på studietur den 25. oktober for at indhente inspiration til udvikling af bymidten.

Om udvalget

Frederikssund Kommune har besluttet at nedsætte et projektudvalg, der skal arbejde med Frederikssund bymidte – et såkaldt § 17 stk. 4-udvalg. Projektudvalget hedder Udvalg for Frederikssund bymidte – liv og handel og er et midlertidigt udvalg, der i ét år skal arbejde med at skabe liv i Frederikssund bymidte.

Udvalget, som er nedsat for perioden juni 2023 – maj 2024, er sammensat af forskellige byaktører, der har lyst til at arbejde for at gøre Frederikssund til en endnu bedre bolig-, handels- og turismeby. Udvalget repræsenterer lokalpolitikere, udviklere, udlejere, foreninger, erhvervsdrivende, spisesteder og kulturlivet.

Projektudvalgets formål

Udvalgets formål er at understøtte livet i Frederikssund midtby. Udvalget skal arbejde med hvordan fysiske tiltag i byen kan bidrage til byliv, og skabe rammerne for de aktiviteter, der er med til at gøre Frederikssund til en god bolig-, handels- og turismeby.

Det geografiske fokus for arbejdet er midtbyen, særligt området omkring og mellem Jernbanegade, Østergade, Havnegade, Havnen og stationsområdet, med Bløden beliggende i midten.

Konkret er målet, at udvalgets arbejde skal resultere i et handlingskatalog med prioritering af konkrete tiltag i bymidten, der kan skabe rum for liv, samt minimum én realiseret prøvehandling i byen.

Del på sociale medier