Det bliver lige dele skræmmende og hyggeligt, når der for fjerde år i træk afholdes Halloween i gågaden i Frederikssund. Arrangementet løber af stablen fredag den 25. oktober fra kl. 16-19.

Sidste år trak arrangementet omkring 3.000 besøgende i bymidten, og det samme antal forventes i år.

Det er igen Frederikssund Erhverv, der sammen med lokale butikker og foreninger inviterer hele nærområdet til Halloween i gågaden. Her kan børn under 12 år blandt andet gå den populære Trick or Treat-rute og samle slik hos en stribe butikker.

”Vi glæder os til at gentage Halloween, som i de seneste tre år har udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke. Vi vil meget gerne bidrage til at skabe mere liv i bymidten, og det er en tradition som Halloween med til. Vi satser på stor opbakning fra butikker og foreninger endnu en gang – og på mange besøgende børnefamilier naturligvis, lyder det fra Jens Hald, der er direktør i Frederikssund Erhverv.

Ud over den populære Trick or Treat-rute kan besøgende i bymidten se frem til masser af aktiviteter på dagen. Der vil blandt andet være uhygge i Biblioteksgården, gratis Halloween-sminke, livemusik samt mulighed for at købe lækker mad og drikke.

Lokalavisen Frederikssund og Frederikssund Erhverv kårer de bedst udklædte på dagen, så hvis man er uhyggeligt klædt ud, kan man være heldig og blive en af de ni nominerede til bedste udklædning (vinderne kåres først efter arrangementet via afstemning på Facebook).

1.500 rutekuponer til Trick or Treat

Lige som sidste år vil der i 2024 være 1.500 rutekuponer til de børn under 12 år, som vil samle slik hos butikkerne på Trick or Treat-ruten. Sidste år blev alle 1.500 kuponer uddelt, men der bliver ikke trykt flere i år.

”Vi vurderer, at 1.500 styk er passende, og at arrangementet ikke behøver at vokse sig så meget større. Det er vigtigere for os, at det bliver en god oplevelse for både de besøgende og for butikkerne, og at der f.eks. ikke bliver for lange køer på Trick or Treat-ruten”, lyder det fra Jens Hald.

Rutekuponerne til årets Halloween i gågaden kan afhentes inden arrangementet hos to forskellige butikker i bymidten. Hvilke butikker, der er tale om, bliver offentliggjort fredag den 11. oktober på Frederikssund Handels Facebookside.

Læs mere på Facebook-begivenheden her.