Undgå, at hackerne bruger jeres produkt som bagvej til systemer og data.

Få ny viden på gratis udviklingsforløb.

Nu kan produktionsvirksomheder deltage i et udviklingsforløb i IoT-cybersikkerhed. Her lærer I blandt andet at afdække sikkerhedsniveauet i jeres produktionsapparat, så I kan holde hackerne ude.

Forløbet er finansieret af Industriens Fond og er derfor gratis for jer – på nær jeres tid. Tilmeld mindst to deltagere fra jeres virksomhed – en fra ledelsen og en tekniker.

På forløbet kommer I blandt andet omkring de tre grundpiller i cybersikkerhed, kaldet CIA:

⭐ Confidentiality (fortrolighed): Hvad ville der ske, hvis jeres eller jeres kunders data blev lagt ud offentligt? (Opskrifter, tegninger, indstillinger af maskiner, forretningshemmeligheder)

⭐ Integrity (integritet): Hvor vigtigt er det for jer og jeres kunder, at jeres data er korrekte? (F.eks. tegninger/produktionsgrundlag, kvalitetskontrol, maskinindstillinger)

⭐ Availability (tilgængelighed): Hvad ville der ske, hvis I ikke kunne tilgå jeres data, eller de blev slettet? (F.eks. ordreoversigt, styklister, kvalitetskontrol)

Jeres virksomhed får på få dage:

✅ Indblik i sikkerhedsstandarder og -certificeringer, der gør det nemmere for jer at opnå det rette IoT-cybersikkerhedsniveau.

✅ Viden om, hvordan IoT-cybersikkerhed kan påvirke forretningen på godt og ondt – og hvordan I kan udnytte cybersikkerhed som konkurrenceparameter.

✅ Mulighed for videndeling med ligesindede inden for produktionsindustrien. Vi garanterer, at I efter forløbet står stærkere.

Tilmelding

Du kan se mere om tilmelding og selve forløbet – herunder mødedatoer – via dette link.